Jeanette fik hj√¶lp fra √ėkonomir√•dgivningen

26-08-2019

Jeanette fra Slagelse tog for første gang kontakt til Økonomirådgivningen for 2 år siden.

”Jeg havde længe gået og tumlet med nogle økonomiske udfordringer og havde brug for noget vejledning, da jeg faldt over Økonomirådgivningens tilbud. Jeg ringede straks og fik en venlig kvindestemme i røret, som gav sig god tid til at lytte. Jeg var meget ked af det og helt desperat på det tidspunkt, men Mette fra Økonomirådgivningen håndterede det rigtig godt. Hun havde overblik, var positiv og hjælpsom og lige det, som jeg havde brug for der.

Kort efter kom Jakob fra Økonomirådgivningen hjem til mig og tog fat på mine økonomiske udfordringer. Han tog sig god tid, så vi kunne snakke og kigge mine papirer igennem og sammen finde en god løsning. Jakob hjalp mig også med at videreformidle nogle ting, som jeg havde brug for hjælp med, og vi mødtes et par gange, indtil der var kommet styr på det hele.

Efter et stykke tid blev jeg kontaktet for at høre, hvordan det gik, og vi blev enige om at afslutte min sag hos Økonomirådgivningen, men jeg ved, at jeg altid kan kontakte dem. Efterfølgende har jeg haft behov for at kontakte dem med et spørgsmål, og det er en rigtig god støtte at vide, at man altid kan hente hjælp her.

Jeg giver Økonomirådgivningen mine varmeste anbefalinger, og jeg tager hatten af for det fine tilbud. Det er lige meget, om man kontakter Jakob og Mette med store eller små udfordringer. De lytter og gør alt de kan for at løse ens problemer. Jeg er meget taknemmelig og ved slet ikke, hvordan jeg skulle være kommet videre uden Økonomirådgivningens hjælp for 2 år siden.”