Hjælp til overblik giver overskud

Nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra Økonomirådgivningen.

Du kan også læse vores pressemeddelelser.
 

Jeg fik hjælp til at få styr på min økonomi

17-01-2019

Flemming Buchwald fik tilbudt hjælp fra Økonomirådgivningen, da han kom bagud med huslejen, og det har givet ham overblik over sin økonomi og en aftale med banken. Han råder andre beboere til at benytte sig af tilbudet, hvis økonomien knager. 

Læs Flemming historie her

 

En grøn hilsen der virker

29-10-2018

For de fleste er hjemmet den trygge base, der skaber rammen om hele ens liv og hverdag. Når denne tryghed trues med en udsættelse af fogeden, står Økonomirådgivningen klar til at hjælpe. Mens antallet af udsættelser stiger på landsplan, falder dette tal i Korsør, Skælskør og Slagelse.

Læs mere
 

Julehjælp

29-10-2018

Har du brug for julehjælp?

Økonomirådgivningen har udarbejdet en liste over mulighederne for at søge om julehjælp. Se listen her

 

Økonomi på to-do-listen

29-05-2018

Regninger, lån og SKAT er måske ikke det mest spændende, når solen skinner, og man har fri fra studie eller arbejde. Alligevel trodsede et hold unge det gode forårsvejr og deltog i forløbet Styr på Økonomien. Caroline valgte at investere 3 eftermiddage i sin økonomi, hvilket hun er rigtig glad for, da det har givet hende et bedre overblik over sin økonomi.

Læs mere
 

Styr på økonomien

07-03-2018

Samarbejde vil sende de unge godt på vej

Danske Bank og Økonomirådgivningen har indledt et samarbejde for at styrke unges økonomikompetencer og få dem godt fra start med deres økonomi. I samarbejdet er der et fælles ønske om at være med til at nedbringe antallet af unge, der får gæld.

Læs mere
 

Se alle nyheder